© 2005 - 2016 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uriah Heep Suomi Finland ry

Takaisin pääsivulle

VIRALLINEN SUOMALAINEN URIAH HEEP FANCLUB

Newsletters & other services of Uriah Heep fanclub Finland are only in Finnish but if someone non-Finnish speaking is interest in joining anyhow, please send us an e-mail and you'll get information on how to join etc.


LIITY JÄSENEKSI - Lähetä sähköpostia tästä

Liitä sähköpostiin yhteystietosi:

  • Sähköpostiosoite
  • Koko nimi (kaikki etunimet ja sukunimi)
  • Kotipaikkakunta

Yhteystietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen yhteydenpitoon, niitä ei luovuteta kenellekään ulkopuoliselle.

Liity mukaan Uriah Heep -yhtyeen viralliseen suomalaiseen fan clubiin. Yhdistyksen päätoiminta-ajatuksena on yhteyksien ylläpitäminen kannattajien kesken ja yhtyeen musiikin aseman edesauttaminen Suomessa. Jäseneksi voi liittyä jokainen Uriah Heepin musiikin ystävä joka hyväksyy yhdistyksen toimintaperiaatteet ja säännöt.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on 18 EUR per jäsen, perhemaksu on 30 EUR. Maksu suoritetaan kalenterivuosittain (1.9. alkaen jäseneksi liittyneiden tarvitsee maksaa vain puolet jäsenmaksusta). Lähetä oheiset tiedot sähköpostilla. Hakemuksesi käsitellään ja saat myös erillisen kutsun osoitteesta uhsf-owner@yahoogroups.com liittyä postituslistalle.

Listalla oleminen on olennaisen tärkeää koska kerhon tiedotteet lähetetään vain listan kautta sähköpostilla. Liittyminen tulee uuden jäsenen itse tehdä, sitä ei voida tehdä postituslistan ylläpitäjän toimesta. Lisätietoja Postituslista-sivulla.