© 2005 - 2016 Uriah Heep Suomi Finland ry

U R I A H - H E E P . F I Uriah Heep Suomi Finland ry

Takaisin pääsivulle

VIRALLINEN SUOMALAINEN URIAH HEEP FANCLUB

Newsletters & other services of Uriah Heep fanclub Finland are only in Finnish but if someone non-Finnish speaking is interest in joining anyhow, please send us an e-mail and you'll get information on how to join etc.


LIITY JÄSENEKSI

Liity mukaan Uriah Heep -yhtyeen viralliseen suomalaiseen fan clubiin. Yhdistyksen päätoiminta-ajatuksena on yhteyksien ylläpitäminen kannattajien kesken ja yhtyeen musiikin aseman edesauttaminen Suomessa. Jäseneksi voi liittyä jokainen Uriah Heepin musiikin ystävä joka hyväksyy yhdistyksen toimintaperiaatteet ja säännöt.

Jäsenmaksu vuodelle 2016 oli 18 EUR, vuoden 2017 maksun suuruus määritellään vuosikokouksessa. Maksu suoritetaan kalenterivuosittain (1.9. alkaen jäseneksi liittyneiden tarvitsee maksaa vain puolet jäsenmaksusta). Kun täytät ja lähetät allaolevan lomakkeen saat ohjeet maksun suorittamiseen. Jäsenmaksun tultua tilillemme sinut lisätään jäsenrekisteriin. Saat myös erillisen kutsun osoitteesta uhsf-owner@yahoogroups.com liittyä postituslistalle.

Listalla oleminen on olennaisen tärkeää koska kerhon tiedotteet lähetetään vain listan kautta sähköpostilla. Liittyminen tulee uuden jäsenen itse tehdä, sitä ei voida tehdä postituslistan ylläpitäjän toimesta. Lisätietoja Postituslista-sivulla.LIITTYMISLOMAKE

Nimi: * PAKOLLINEN TIETO, KAIKKI ETUNIMET JA SUKUNIMI!
Kotipaikka: * PAKOLLINEN TIETO
Sähköpostiosoite: * PAKOLLINEN TIETO
Puhelinnumero:
Postiosoite:
Postinro:
Postitoimipaikka:

* = Pakollisia tietoja. Yhdistyslaki vaatii kaikilta rekisteröityjen yhdistysten jäseniltä kotipaikkakunnan ja täydellisen nimen eli kaikki etunimet ja sukunimi. Yhteystietoja käytetään ainoastaan yhdistyksen sisäiseen yhteydenpitoon, niitä ei luovuteta kenellekään ulkopuoliselle.

Lisätietoja: